Javni natečaj – NAJ AGRO IDEJA – podaljšan rok

NOVO: Podaljšan rok oddaje – do 7.6.2021

Sodelujte v javnem natečaju:

NAJ AGRO IDEJA

Z javnim natečajem NAJ AGRO IDEJA želimo spodbujati podjetništvo in inovativnost na področju kmetijstva in turizma. Želimo podpreti razvoj novih kmetijskih inovacij, ki rešujejo izzive s področja kmetijske produktivnosti in zagotavljajo trajnostno proizvodnjo hrane. Iščejo se ideje za nov ali kako drugače izviren izdelek, ki povezuje kmetijstvo in turizem. Iščemo ideje, ki zagotavljajo zmanjševanje količin zavržene hrane.

S svojo idejo lahko sodelujete v naslednjih kategorijah:

  • Pametno kmetijstvo

Iščemo ideje kako uporabiti sodobno informacijsko in komunikacijsko tehnologijo za doseganje bolj produktivne in trajnostne kmetijske proizvodnje. Iščemo rešitve kako v kmetijski pridelavi zelenjadnic učinkoviteje uporabljati vodo, zmanjšati uporabo gnojil in fitofarmacevtskih sredstev, zmanjšati porabo goriv in kako optimizirati obdelavo in ob enem zagotavljati trajnostno proizvodnjo hrane.

  • Gastronomsko turistična doživetja

Sodelujete lahko z inovativnimi idejami, ki povezujejo kmetijstvo in turizem, iščemo ideje inovativnih turističnih produktov in gastronomsko turističnih doživetij na zelenjadarskih kmetijah slovenske Istre. 

  • Krožno gospodarstvo

Sodelujete lahko z idejo, ki bo pripomogla k zmanjševanju količin zavržene hrane. Kaj lahko naredimo z viški hrane, ki ostajajo v trgovinah? Iščemo ideje za zbiranje in prerazdeljevanje presežne hrane, ki bi se sicer zavrgla. Iščemo ideje kako presežno in zavrženo hrano uporabiti kot sekundarni vir surovin?

3 najboljše ideje bodo prejele naslednje nagrade:

  1. Nagrada: 300 €
  2. Nagrada: 200 €
  3. Nagrada: 100 €

 

Na natečaj se je mogoče prijaviti do 7.6.2021!

Za sodelovanje v nagradnem natečaju vpišite in oddajte svojo AGRO idejo preko spodnjega obrazca. Ali pa jo pošljite na elektronski naslov info@live-green.si.

Pravila in pogoji so dosegljivi na povezavi: Pravila in pogoji Javni natečaj NAJ AGRO IDEJA

Z oddajo obrazca se strinjate s pravili in pogoji javnega natečaja.

 

Z oddajo obrazca se strinjate s pravili in pogoji javnega natečaja.